محل تبلیغات شما

!!

:: آنقدر آنها نایس و باکلاس و مهربان هستند که بر اساس آمار پلیس آمریکا (FBI) از هر ۱۰۰ هزار نفر 2070 نفر مرتکب جرائم خشونت آمیز( ی ،جنایت ، ، زورگیری ) می شوند و جزو ۷ کشور اول جرائم خشونت‌آمیز در دنیا هستند !!

:: آنقدر مودب و چشم و دل سیر هستند که طبق گزارشی که اخیرا CNN از و آزار جنسی ارائه داده‌است 35 درصد ن در اروپا ، حداقل یک بار جنسی ناخواسته را تجربه کرده اند و ۳۷ درصد آنان شب ها جرات بیرون آمدن از خانه را ندارند!

:: آنقدر زیبا و قانون مدار و تر و تمیز هستند که سانفرانسیسکو به عنوان آلوده ترین شهر دنیا از لحاظ زباله و سرنگ‌های تزریق و مدفوع انسانی و حیوانی معرفی شده است به گونه‌ای که به طور میانگین در هر ۱۰ متر مربع از فضای عمومی می توان یک مدفوع انسانی مشاهده کرد و شهرداری ها مجبورند سالانه میلیون ها دلار صرف شست و شوی معابر عمومی کنند!!

:: آنقدر همه در رفاه و آرامش زندگی میکنند که فقط در طول یک سال گذشته جمعیت بی خانمان ها و کارتن خوابها در آمریکا 4.1 درصد رشد داشته است و کشورهایی مانند چین و روسیه و فرانسه و انگلیس و امریکا و کانادا جزو بیست کشور اول دنیا در حوزه بی خانمان ها و کارتن خوابها هستند!!!

:: آنقدر به سلامت خود اهمیت می دهند و از دود و دم به دورند که بر اساس آمار دفتر مقابله با مواد مخدر سازمان ملل متحد، آمریکا جزو سه کشور اول مصرف کننده مواد مخدر صنعتی و سنتی است!!

:: حرف من این نیست که همه معضلات و ناهنجاری ها در آن ور مرز است و این طرف مرز همه چیز گل و بلبل است ، بلکه حرف من این است ، همانگونه که معضلات کشور خودمان را بدون رتوش می بینیم و به نقد می گذاریم و دائما بر سر خودمان ،چماق تحقیر و اهانت می کوبیم، آن طرف مرزها را نیز واقع گرایانه و بدون رتوش و بر اساس آمارهای رسمی ببینیم و کمتر دربند حرفهای به ظاهر زیبا در وصف غرب و غربزده ها شویم.
T.me/Taranomechomagh

عجب حرف متقنی زده است آن مرد :

به بهانه تعرض وحشی‌گرایانه یک نوجوان به دختر ۵ ساله در شیراز

نایس ، با فرهنگ ، مرفه و چشم و دل سیر!!!

ها ,، ,آنقدر ,کشور ,جزو , ,هستند که ,بر اساس ,کشور اول ,چشم و ,حرف من

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رفتی اما ...